Over onze zangers

Stel je eens even voor…

 

Lieske – Sopraan

(van puur klassiek tot snerpende rock)

Ik ben Lieske en woon in Arnhem. Word zolang ik me kan herinneren blij van muziek en vooral van zang, heb vroeger ook een tijd bij een gospelkoor gezongen. Wat ik zo fijn vind aan zingen bij @NOON is dat we a cappella zingen met een klein groepje muzikale mensen en dat dat zo vol en mooi kan klinken. Dat raakt voor mij de kern van wat muziek is. Daarnaast is het een heel gezellig clubje mensen, ieder met zijn eigen achtergrond en die fijne sfeer klinkt ook weer door in onze muziek en de lol die we er samen in hebben!

Kirsten – Sopraan

(houdt van afwisseling: soms sopraan 1, soms sopraan 2)

Ik ben Kirsten en woon in een boerderijtje in Oploo met mijn man, twee zoontjes en twee katten. Ik ben logopedist en werk bij Siza met mensen met een verstandelijke/ meervoudige beperking. Ik ben vanaf dag 1 bij @NOON en zing nog steeds met heel veel plezier afwisselend de eerste en tweede sopraan. Voordat ik bij @NOON kwam heb ik jarenlang in twee popkoren gezongen, maar ik was toe aan meer uitdaging; een snellere doorloop en instuderen van nummers, meer verantwoordelijkheid (als je als enige een partij zingt, moet het wel goed zijn, anders val je op!). @NOON was precies wat ik zocht! Het is een gezellige club mensen die er allemaal voor gaan.

Marjoke – Sopraan

(geen noot te hoog, geen maat te moeilijk)

” Sinds ik in 2005 begon bij studentenkoor Musilon in Enschede ben ik niet meer gestopt met zingen. Ik heb jaren rondgezworven langs verschillende (project)koren, tot ik mijn plek vond bij @NOON. Een hele fijne groep waar we allemaal onszelf en tegelijk samen kunnen zijn. Naast het zingen kan ik mijn muzikaliteit kwijt in het arrangeren van muziek voor @NOON. “

Petra – Alt en Vocal Leader

(als het perfect klinkt, kan het vast nog veel beter)

“Al jaren dirigeer ik koren, maar het oprichten van een a capella vocal group stond hoog op mijn wensenlijst. Met @NOON is dit gelukt en het leuke is dat ik zelf meezing. Dat vraagt een grote zelfstandigheid van de zangers. Het zijn allemaal ambitieuze, harde werkers en ze zijn heel betrokken met elkaar. Samen maken we prachtige muziek! “

 

 

Marije – Alt

(Alt 2… of Alt 1 als die partij gaver is)

Ik ben Marije, woon in Arnhem en werk in Nijmegen als arts-onderzoeker in het Radboudumc. In mijn studententijd heb ik met veel plezier bij popkoor Switch gezongen, en daarna hier en daar in kleine groepjes zangles gehad. In @NOON heb ik precies gevonden wat ik zocht: een klein, gezellig kluppie met een leuk & uitdagend repertoire.

Frank – Bariton

(maar soms ook bas, of toch stiekem tenor?)

Ik ben Frank en woon in het mooie Oosterbeek samen met mijn vriend en kleine ‘huistijger’. Na een aantal jaren gezongen te hebben bij Popkoor2000 in Bemmel was ik toe aan een volgende stap, een stukje verdieping in de muziek. Dit heb ik bij deze groep gevonden. @NOON betekent voor mij het streven naar muzikaliteit binnen een hechte groep waar passie voor muziek de grootste motivator is. Inspirator Petra Limon haalt nóg meer uit de noten op de balk door de muziek ‘eigen’ te maken. De groep geeft mij positieve energie en is de ideale uitlaatklep!